Termékértékelések és -tesztek

Új Elegoo Mars PRO - Mitől jobb? Új Elegoo Mars PRO - Mitől jobb?

Nagyon jó ár-érték arányának köszönhetően az Elegoo Mars nagy népszerűségnek örvend. Az Elegoo Mars továbbfejlesztett változata - az Elegoo Mars PRO - már elérhető. Teszteltük, hogy mitől jobb a PRO-verzió.

3DJake Tapadószer 3DJake Tapadószer

Mindenki, aki FDM 3D nyomtatókkal dolgozik, ismeri a problémát. Az első néhány réteg nem tapad megfelelően az építőasztalhoz. Megvan a megoldás a problémára!

Verbatim 3D nyomtató Filament Verbatim 3D nyomtató Filament

Kiváló minőségű 3D nyomtató Filament. Nagyon szűk tűréshatárok betartásával előállított. Minőségi anyagok, egységes anyag bejuttatás és kiváló nyomtatási eredmény.

PrintaFix Basic - Megoldás a Warping ellen PrintaFix Basic - Megoldás a Warping ellen

Mindenki számára, aki FDM 3D nyomtatóval dolgozik, ismerős lehet ez a probléma. Az építőelem első pár rétege nem tapad megfelelően a tárgyasztalra, így a nyomtatott elem többé nem használható. A megoldás a probléma Ausztriából származik!

A zseniális BuildTak tárgyasztalfólia A zseniális BuildTak tárgyasztalfólia

A BuildTak egy vékony, tartós műanyagfólia, amely az FDM / FFM 3D nyomtatók esetében a tárgyasztalra ragasztható. Tökéletes felületetet biztosít, a hagyományos BlueTape és Kapton ragasztószalag helyettesítője.

Carbonfilament colorFabb XT-CF20 Carbonfilament colorFabb XT-CF20

A ColorFabb XT-CF20 egy olyan anyag, amely kétszer erősebb, mint a hagyományos PLA. Magasabb olvadási hőmérséklettel rendelkezik és kiváló pontosságú. Tudjon meg többet most.

Nyomtatási ötletek - colorFabb copperFill Nyomtatási ötletek - colorFabb copperFill

Megjelent az új colorFabb Fém Filament, amely rézporral 3D nyomtatáshoz kifejlesztett. A bronzeFill után a Réz Filament egy szuper kiegészítő. Íme néhány tipp a tökéletes alkalmazáshoz.

Extrudr BIO - Filament Extrudr BIO - Filament

Új Extrudr Green-TEC Filament. 100% -ban biológiailag lebomló és környezetbarát. A nyomtatószál messze felülmúlja a hagyományos filamentek, mint a PLA és ABS, tulajdonságait.

colorFabb_HT - Hőálló Filament colorFabb_HT - Hőálló Filament

A ColorFabb HT Filament egy szinte szagmentes anyag haladó 3D nyomtató-felhasználók számára. Az anyag ideális olyan modellek esetében, ahol a tartósság, a szívósság és a magas hőmérséklet-ellenállás szükséges.