Útmutató

A Cura Fuzzy Skin-Feature használata A Cura Fuzzy Skin-Feature használata

Új videónkban lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan lehet aktiválni és használni a Cura Fuzzy Skin funkcióját, hogy 3D-nyomatai durva felületi textúrát kapjanak.

Útmutató a 3D-nyomtató fúvókákhoz Útmutató a 3D-nyomtató fúvókákhoz

Ebben az átfogó útmutatóban szeretnénk bemutatni Önnek, hogy mik is azok a 3D-nyomtató fúvókák, miben különböznek a különböző típusok, valamint hogyan választhatja ki az igényeinek megfelelő fúvókát.

Hogyan kerülhető el a szálasodás? Hogyan kerülhető el a szálasodás?

Az új YouTube videónkban - “How to avoid stringing” - bemutatjuk, hogy pontosan mit is tehet a szálasodás ellen, valamint hogy, hogyan javíthatja jelentősen a nyomtatási minőséget a megfelelő beállítások segítségével.

First Layer probléma? First Layer probléma?

Problémája adódott a tapadással vagy az első nyomtatási réteggel? Videónkban részletes útmutatást talál a helyes beállításhoz.

Direct-Extruder vs. Bowden-Extruder Direct-Extruder vs. Bowden-Extruder

Mi a különbség a Direct-Extruder és a Bowden-Extruder között, és melyik a megfelelő választás az Ön számára? Ebben a cikkben összehasolítjuk a két változatot és bemutatjuk Önnek a különbségeket.

Új Elegoo Mars PRO - Mitől jobb? Új Elegoo Mars PRO - Mitől jobb?

Nagyon jó ár-érték arányának köszönhetően az Elegoo Mars nagy népszerűségnek örvend. Az Elegoo Mars továbbfejlesztett változata - az Elegoo Mars PRO - már elérhető. Teszteltük, hogy mitől jobb a PRO-verzió.