LDO Motors Voron V0-S1

FDM-nyomtató szett

295.280 Ft

(27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Szín: Fekete (1 darab)

Kiszállítás április 18., kedd-ig

Raktáron ettől: április 17.

Miért tart hosszabb ideig?

Miért tart hosszabb ideig? Ez a termék jelenleg nincs raktáron, azonban hamarosan elérhető lesz. Rendeljen most - a terméket a szállítmány megérkezése után azonnal küldeni fogjuk. Megjegyzés bezárása

Magyarország: Ingyenes kiszállítás
Szállítási és visszaküldési információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Kirigami-Mod
  • Picobilical-Mod
  • PI-fűtőelemek
  • E3D Revo Hotend
  • HIWIN lineáris sínek

Cikkszám: LDO-V0S1-BLK, Tartalom: 1 darab, EAN: 9010707002482

Termék információk és technikai adatok

Cikkszám: LDO-V0S1-BLK
Gyártói szám: V0S1-BLK
Márka (Gyártó): LDO Motors
Tartalom: 1 darab
Terméktípus: 3D nyomtató
Product Type Google Base: 3D nyomtatók és egyebek
Felépítés: Összeépítendő
Nyomtatási technológia: FFF - FDM - LPD
Extruderek száma: Single
Fűtött tárgyasztal: igen
Filament átmérő: 1,75 mm
Nyomtatótér [HxSZxM]: 120 x 120 x 120 mm

Leírás

Nyomtassa ki saját 3D-nyomtatóját!

Izgalmas 3D-nyomtatási projektet keres, és próbára szeretné tenni kézügyességét? Akkor a Voron V0 S1 3D-nyomtató szett megfelelő az Ön számára!

Bár a szett sok kiváló minőségű alkatrészt tartalmaz, a hiányzó részeket Önnek kell kinyomtatnia. A szett tökéletes azoknak a haladóknak, akik már rendelkeznek tapasztalattal a 3D nyomtatók terén, és szeretnének mélyebbre ásni ezen a területen.


Stabil teljesítmény

Minden Voron nyomtató CoreXY vagy CoreXZ konfigurációval rendelkezik, ezáltal csökkentve a mozgó tömeg mennyiségét, valamint lehetővé téve a jobb gyorsulást és nagyobb sebességet.

Fontos megjegyzés: Ez az LDO szett nem tartalmazza a Raspberry Pi-t vagy a hozzá tartozó alkatrészeket. Ezeket külön kell megvásárolni.


A Voron V0 S1 jellemzői:

M3-anya

Végül persze bosszantó felismerni, hogy elfelejtett egy csavart a nyomtató összeszerelésekor, de ez gyakrabban történik, mint gondolná! Az LDO Motors ezért óvintézkedéseket tett, és speciális behelyezhető anyákat fejlesztett ki. Segítségükkel bármikor könnyebben rögzítheti az elfelejtett anyákat anélkül, hogy újra szét kellene szerelnie az egész nyomtatót.

Kirigami-Mod az egyszerű karbantartásért

A Kirigami-Mod egy lézerrel vágott és hajlított ágykoncepció, ahol a fűtött ágy teljesen nyitott hozzáférést biztosít a rögzítőcsavarokhoz. Így megkönnyíti az ágyrögzítést, az építőlaphoz csatlakoztatott kábelek nagyon könnyen eltávolíthatók és módosíthatók, és más építőlapok is könnyen felszerelhetők. A Neopixel első lámpa különleges hatást biztosít.

100W PI fűtőelemek és 200W Morsun tápegység

A könnyű poliimid fűtőelemek úgy vannak vágva, hogy a lehető legnagyobb részt fedjék le az építőlapból. Mivel a PI fűtőelem rendkívül vékony, az építőlap beépített termisztorral is felszerelhető a pontos hőmérsékletméréshez.

A 100 wattos teljesítménnyel a fűtött ágy nagyon gyorsan felmelegszik (ABS nyomtatási projekteknél is). Többek között ez biztosítja az erőteljes, 200 wattos Morsun tápegység, amely tökéletesen illeszkedik a 3D-nyomtató fedőlapja alá.

Picobilical PCB Mod

A saját fejlesztésű Picobilical-Mod RP2040-mikrokontrollerrel rendelkezik, amely a nyomtatófej szinte minden vezérlését átveszi. Ennek eredményeként az alaplap nincs túlterhelve túl sok vezetékkel, és elegendő szabad csatlakozást is biztosít az esetleges módosításokhoz.

E3D Revo Hotend és HIWIN lineáris sínek

A Voron V0 S1 teljesen fém E3D Revo hotend-et tartalmaz. Ehhez megfelelő az erős és ultrakönnyű Revo hűtőtest, amely több színben is elérhető.

A nyomtató X-tengelye rendkívül stabil, rozsdamentes acélból készült HIWIN lineáris sínnel van ellátva. Az ingatag mozdulatok a múlté!


Fontos információk és útmutatók:

LDO Motors Voron V0-S1 Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: LDO Motors Voron V0-S1

Hasonló termékek: