XYZprinting UV Curing Chamber

UV-szilárdító kamra SLA 3D nyomtatókhoz

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

3DJAKE Menetbetétek (50 darabos szett)
3DLac Sprays ragasztó
3DJAKE Fix adapter - Svájc

Termék információk és technikai adatok

  • Márka (Gyártó): XYZprinting
  • Terméktípus: 3D nyomtató kiegészítők
Leírás

Elegáns kialakítás, nagy szilárdító terület

A leegyszerűsített és elegáns megjelenésű XYZprinting UV Curing Camber laboratóriumokban, privát szobákban, illetve irodákban is tökéletes alkalmazást biztosít. Kompakt kialakítása ellenére a maximális szilárdító terület 180 x 200mm.

360 °os keményítés

Az XYZprinting UV-szilárdító kamra egy forgóasztal és egy fényvisszaverő belső tükör által müködik. Az UV-készülék állandó, fókuszált és következetes UV fénysugarakat bocsájt ki. Így a fotopolimer gyanták rövid idő alatt megszilárdulnak. Az utókeményítés növeli a 3D-modell keménységét és tartósságát.

UV LED-fény

Más UV-szilárdító termékekkel összehasonlítva, ennek az UV-kamrának az esetében UV-LED-Dioden kerültek felhasználásra. A fényforrás nem termel ózont, ezáltal környezetbarátabb és energiatakarékosabb. A lámpa élettartama 10.000 óra.

Sokoldalú kompatibilitás

A XYZprinting UV-kamra világszerte CE-minősített. UV-LED hullámhossz tartománya 375-405nm. Nemcsak az XYZprinting Resinnel kompatibilis. Normál, rugalmas és formázható Resinek esetén is alkamazható. Az UV-kamra emellett a piacon található legtöbb SL 3D nyomtatóval kompatibilis.

XYZprinting Keményítő profil

Minden XYZprinting Resin kompatibilis az XYZprinting UV kamrával. A következő profilokat ajánlottak:

Termék videó:

Vásárlói vélemény magyar nyelven: XYZprinting UV Curing Chamber