Zortrax Apoller

Intelligens gőzölő-simító eszköz különböző anyagokhoz

  • Tanúsított biztonság
  • Felhasználóbarát
  • Minőség és hatékonyság
  • Nagy kompatibilitás
  • 2.264.460 Ft

27% ÁFÁ-val Szállítási díjak

Még 1 darab raktáron

Kiszállítás május 27., hétfő: Rendeljen ma 11:00 óráig.

Kívánságlistámhoz

Cikkszám: Z-APOLLER, tartalom: 1 darab

EAN: 5902280824299

  • Tanúsított biztonság
  • Felhasználóbarát
  • Minőség és hatékonyság
  • Nagy kompatibilitás

Termék információk és technikai adatok

Cikkszám: Z-APOLLER
Gyártói szám: APOLLER
Márkák (Gyártók): Zortrax
tartalom: 1 darab
Interfészek: USB, WIFI - WLAN, LAN

Leírás

A végleges ár és szállítási határidő még nem ismert!

Intelligens gőzölő-simító eszköz

A Zortrax Apoller egy intelligens eszköz, amely MEK- vagy acetongőzzel automatikusan kisimítja az FDM 3D-nyomtatott modelleket, a látható rétegek eltávolítása érdekében.

Sebesség és felhasználóbarát használat
A modelleket a 300x250x250 mm méretű kettős zárású simító kamrában kell elhelyezni. A beállításokat ezután egy intuitív érintőképernyőn lehet kiválasztani. Amint ez megtörtént, a Zortrax Apollernek csak 3 óra kell ahhoz, hogy egyenletesen kisimítsa a kamrában lévő összes modellt.

SVS-technológia

A Zortrax Apoller SVS (Smart Vapor Smoothing) technológiája olyan fejlett, sajátos algoritmusokon alapszik, amely az oldószergőzök hőmérsékletét, nyomását és koncentrációját szabályozza a kettős lezárású légmentesen zárt térben. A kamrában lévő nyomás mindenkor a környezeti nyomás alatt marad, hogy megakadályozza a gőzök kiszökését.

Minőség és hatékonyság

A simító kamrán belül a gőzök felfelé áramlanak, hogy egyenletesen lefedjék a modellt. Ily módon minden felület egyenletesen sima lesz. Miután a simítás befejeződött, a Zortrax Apoller csökkenti a belső hőmérsékletet, az oldószer felesleg kondenzálása és a tartályba való visszavezetése érdekében. Egy 300 ml-es aceton vagy MEK több simítási művelethez felhasználható.

Tanúsított biztonság

Többszörös redundanciájú biztonsági rendszer az ATEX 2014/34 / EU-irányelv szigorú követelményeinek kielégítésére a robbanásveszélyes légkör berendezéseinek szabályozásához. Ezért a Zortrax Apoller biztonságosan alkalmazható szerelőműhelyekben, garázsokban, stb.

Nagy kompatibilitás

A Zortrax Apoller sima felületet biztosít minden FDM 3D-nyomtatott modell számára. A készülék az ABS, HIPS és ASA Filamentekkel kompatibilis, gyártótól függetlenül. Ezáltal a Zortrax Apoller egy valóban egyedülálló eszköz, mivel nem kényszeríti a felhasználót arra, hogy egy adott 3D-nyomtatót vagy Filamentet használjon.

A Zortrax Apoller mind acetonnal, mind butanonnal (MEK) alkalmazható, tehát a legszélesebb körben használt és legköltséghatékonyabb oldószerekkel. A készülék a Z-ABS, Z-ULTRAT, Z-ULTRAT Plus, Z-ASA Pro és Z-HIPS nyomatokkal vagy harmadik féltől származó anyagokkal nyomtatott modellek esetében is kiváló.

A fröccsöntött részek megjelenése

A simítási folyamat által az ASA alapú anyagok mattulnak. Egyéb esetben a Filament fényes felületű. A gőzök keringési rendszere garantálja, hogy még a bonyolult formájú modellek is egyenletesen simák lesznek. A Zortrax Apoller automatikusan kiszárítja a nyomatokat és röviddel a simító kamrából való eltávolítást követően készen állnak a használatra.

Intelligens gőzölés 4 egyszerű lépésben

1. lépés - Töltse fel 2. lépés - Helyezze el a modelleket
A Zortrax Apoller oldószeres tartályát acetonnal vagy MEK-val kell feltölteni. Attól függően, hogy milyen típusú Filament került felhasználásra a kisimítandó modell esetében. A modelleket a simító kamrában 2-3 cm távolságra kell elhelyezni. A kamrát le kell zárni, a folytatáshoz.
3. lépés - Válassza ki a beállításokat 4. lépés - Távolítsa el a modelleket
Az érintőkérpenyőn való beállítás függ a Filamenttől és a tartályba töltött oldószertől. A modelleket a kisimítás után el kell távolítani a kamrából. Ezek kiszáradnak és azonnal felhasználhatók. Nincsenek további lépések.

Sorozat-simítás

A Zortrax Apoller automata és gyors, így egy tökéletes befejező berendezés.
Az egész munkaterületet fel lehet tölteni olyan modellekkel, amelyek 2-3 cm távolságra vannak egymástól. A készülék ugyanannyi simítási időt és oldószer mennyiségét igényel függetlenül attól, hogy hány modell van a kamrában.

Zortrax Apoller Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Termékértékelések

A MakerBot Thingiverse az egyik legnagyobb 3D nyomtató közösség. Több, mint 1.000.000 Uploads áll ingyenesen rendelkezésre.