BondTech Direct Drive System - CR-10S

Update a Creality CR-10S nyomtatóhoz

Ez a termék már nem található meg a gyártó kínálatában.
  • Feldolgozási hőmérséklet akár 285 ° C-ig
  • All-in-One
  • Magas nyomtatási minőség
  • Nagyobb anyagváltozat

Termék információk és technikai adatok

Terméktípusok: 3D nyomtató Upgrades
3D nyomtatóhoz: Creality CR-10S
Filament átmérő: 1,75 mm

Leírás

A Bondtech egyedülálló Dual-Drive-technológiája a BMG extruderben a valódi E3Ds v6 HotEnd-del kombinálva különböző anyagok könnyű adagolását és használatát teszi lehetővé.

A házrészeket PA12 (poliamid) nyomtatással nyomtatják a maximális szilárdság és pontosság érdekében, SLS technológiával ipari minőségben.

A Bondtech CR-10S a Direct Drive System által több lehetőséget kínál a felhasználók számára:

  • különböző anyagok
  • fúvóka nagyobb áramlással
  • vékonyabb rétegek
  • magasabb nyomtatási minőség

BONDTECH DIRECT DRIVE SYSTEM

Ez az all-in-one megoldás könnyen telepíthető. A Bondtech DDS egyedi Dual-Drive-technológiát alkalmaz, amelynek belső aránya 3: 1 és 415 lépés / mm. A DDS az E3D V6 HotEnd-et is használja, amely 285 °C-os feldolgozási hőmérsékleten könnyen kinyomtathat a piacon található Filamentek széles skálája által.

A ház kialakítása is alaposan megtervezett. Geometriája a Hot-End hatékony lehűtését teszi lehetővé, a Sunon 4010 axiális ventilátor elhelyezésének optimalizálásával és a hűtő-légáram tájolásával. A Hot-End hűtése mellett a BondTech a részek hatékonyabb hűtést is megvalósított egy radiális ventilátor (Sunon 5015) és ventilátor burkolat segítségével, amely közvetlenül a fúvókacsúcshoz vezet. A Filament-érzékelő házát szintén átalakították. Nincs szükség vágásra vagy forrasztásra. A régi eltávolítandó kábeleket és alkatrészeket megtartják és újra felhasználhatják.

MULTI-ANYAGKAPACITÁS

A Bondtech extruder minden anyagot nagy megbízhatósággal szállít, sima nejlon és puha TPU / TPE Filamentektől kezdve, a rendkívül merev és néha törékeny, széntartalmú, nagy szilárdságú anyagokig. Az extruder 1,75 mm-es Filamentekhez lett tervezve.

BONDTECH DUAL-DRIVE

Az egyedülálló Dual-Drive-technológia folyamatos anyagáramlást biztosít, így a legigényesebb körülmények között sem kell félnie az elcsúszástól. A világ minden tájáról származó Bondtech felhasználók megerősítik, hogy az extruderek hibátlanul működnek, akár több ezer nyomatnyomtatással, páratlan pontossággal és a Filament károsodása vagy elhasználódása nélkül.

További információk

Kiegészítők

Termékértékelések

Vásárlói vélemény magyar nyelven: BondTech Direct Drive System - CR-10S

5 vásárlói vélemény más nyelven

4,3 az 5 csillagból
5 csillag
5 (62%)
4 csillag
2 (25%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
1 (12%)

8 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 5 vásárlói vélemény más nyelven.


Tudta, hogy...?

A MakerBot Thingiverse az egyik legnagyobb 3D nyomtató közösség. Több, mint 1.000.000 Upload áll ingyenesen rendelkezésre.