LDO Motors Voron Switchwire szett

FDM nyomtatókészlet

377.320 Ft

27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak

Fekete (1 darab)

Elérhető: 2022.02.09. - Előrendelés lehetséges

Tulajdonságok és előnyök

  • Átfogó útmutató (angol nyelven)
  • Raspberry Pi
  • Kiváló minőségű alkatrészek
  • All-Metal Hotend
  • BIGTREETECH SKR Mini E3 v2 alaplap

Cikkszám: LDO-VRN-SWKIT-BLK, Tartalom: 1 darab

Termék információk és technikai adatok

Cikkszám: LDO-VRN-SWKIT-BLK
Gyártói szám: VRN-SWKIT-BLK
Márka (Gyártó): LDO Motors
Tartalom: 1 darab
Terméktípus: 3D nyomtató
Felépítés: Összeépítendő
Nyomtató-Display: LCD - Display
Támogatott operációs rendszerek: Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +)
Extruder típusa: Direct Drive Extruder
Extruderek száma: Single
Interfészek: USB
Támogatott formátumok (Slicer): STL, OBJ
Fűtött tárgyasztal: igen
Filament átmérő: 1,75 mm
Nyomtatótér [HxSZxM]: 250 x 235 x 235 mm

Leírás

Nyomtassa ki saját 3D-nyomtatóját!

Izgalmas 3D-nyomtatási projektet keres, és próbára szeretné tenni kézügyességét? Akkor a Voron Switchwire 3D-nyomtató szett megfelelő az Ön számára!

A szett sok kiváló minőségű alkatrészt tartalmaz, a többi az Ön feladata. Nyomtassa ki a hiányzó részeket, és hozza létre saját FDM-nyomtatóját. A szett megvásárlásakor az alumínium profilok színét is kiválaszthatja, így a 3D-nyomtatót teljesen az Ön igényeihez igazíthatja.

Ez a szett ideális haladó barkácsolók számára, akik már rendelkeznek 3D-nyomtatóval otthon, és közelebbről meg akarják vizsgálni a különböző alkatrészeket. A Voron ABS-Filamentet javasol a szükséges alkatrészek kinyomtatásához.

Itt találja, hogy nyomtatója mely részeit kell saját magának kinyomtatnia.

Építőtér: 250 x 235 x 235 mm

Stabil teljesítmény

Minden Voron nyomtató CoreXY vagy CoreXZ konfigurációval rendelkezik, ezáltal csökkentve a mozgó tömeg mennyiségét, valamint lehetővé téve a jobb gyorsulást és nagyobb sebességet.

Töltse le a Fusion 360 szoftvert, és ingyenes hozzáférést kap a nyomtató 3D-s modelljének megtekintéséhez. A 3D-modell nagyon hasznos, ha a kézikönyv nem teljesen érthető.

Ha befejezte Voron 3D-nyomtatójának összeépítését, itt kaphat egy sorozatszámot.


További fontos információkat és utasításokat itt talál:


A Voron Switchwire jellemzői

Phaetus Dragonfly BMO

Az All-Metal Hotend főleg rézötvözetből készül, valamint jobb hővezető képességet biztosít. A fűtőpatrontól függően a Hotend max. 500 °C-ra melegíthető fel. Ezért a Dragonfly Hotend segítségével a legkülönbözőbb magas hőmérsékletű és abrazzív anyagok feldolgozása is lehetséges.

Színes alumínium profilok

Vásárláskor kiválaszthatja az alumínium profilok színét. Sokféle szín áll rendelkezésre.

Eredeti Bondtech Drive Gear Kit

Az edzett és védett felületű acélból készült Bondtech Drive Gear Kit precíz CNC-mart, valamint maximális Filamenttapadást és egyenletes extrudálást biztosít. Rendkívül kopásálló, ezért ideális abrazzív Filamentek feldolgozásához.

Meanwell tápegység

A Meanwell LRS-350-24 PSU tápegység erőteljes és biztonságos áramellátást nyújt. A minőségi tápegység rendkívül tartós és megbízható.

BIGTREETECH SKR Mini E3 v2 alaplap

A TMC2209 meghajtóval ellátott SKR Mini E3 v2 Mainboard számos interfésszel rendelkezik, és jó teljesítményt biztosít.

Rozsdamentes acél lineáris sínek

A rozsdamentes acél lineáris sínek nem rozsdásodnak, és tartósságukkal lenyűgöznek. Ha zsírozni szeretné a síneket, ezt az építés végén megteheti.

Szerszámfejes nyáklap

A készlet egy módosított Hartk szerszámfejes nyáklapot tartalmaz. A szerszámfejhez egy Breakout-áramköri lapot is fejlesztettek, hogy a vezérlőoldali vezetékezés egyszerű legyen.

Raspberry Pi

Minden Voron-nyomtató a Klipper firmware-t használja. A Klipper minden számításigényes feladathoz egy Raspberry Pi-t alkalmaz, valamint elküldi az előre feldolgozott feladatok listáját a vezérlőpanelnek. Így biztosítva jelentős rugalmasságot, mivel számos vezérlőpanel (vagy panelek kombinációja) könnyedén konfigurálható.

Még a bonyolultabb funkciók, mint az Input Shaping (rezonancia csökkentés) is hozzáadható a használt vezérlőpaneltől függetlenül. Végül a firmware konfigurálása gyors és egyszerű. Módosítsa a kívánt paramétert egy könnyen olvasható nyomtatókonfigurációs fájlban, mentse el és indítsa újra a Klipper programot - néhány másodperc múlva a nyomtató használatra kész!

Heatset-szerszám sárgarézből

A szállítási terjedelem tartalmazza a forrasztópáka számára speciálisan megmunkált sárgaréz hegyet, amely segítségével könnyen felszerelhet egy heatset-betétet.Tudjon meg többet a heatset-szerszámról!

Előre vágott és előhuzalozott kábelek

A szett az összes szükséges kábelt tartalmazza, megfelelő hosszúságúra vágva és előre krimpelve vagy a megfelelő részre forrasztva. A további bekötési útmutatót itt találja.

Kétféle anya

A szett fekete oxid, hatszögletű anyákat és rozsdamentes négyszögletes anyákat is tartalmaz, használja a kívánt típust.

Input Shaper Tool

Az eszközkészlet tartalmazza az összes szükséges alkatrészt, hogy támogassa Önt az Input Shaper-kalibráció problémamentes elvégzésében.

Több imbuszkulcs

Mivel az 1,5 mm-es imbuszkulcsok könnyen elhasználódnak, ezért ezekből a szett többet is tartalmaz. Mindenképpen vásároljon azonban egy jó minőségű hatlapfejű kulcsot.

2 mm-es bitek

Előfordulhat, hogy a metrikus bitek nem túl gyakoriak a világ bizonyos részein, ezért a szettben található egy. Használja a Filament útvonalának kialakításához a nyomtatott extruder részeiben.

LDO Motors Voron Switchwire szett Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Termékértékelések

Vásárlói vélemény magyar nyelven: LDO Motors Voron Switchwire szett

Tudta, hogy...?

A NASA a 3D nyomtatók segítségével pizzát állít elő az űrhajósoknak az űrben.

Hasonló termékek: