E3D SuperVolcano Block & Sock

SuperVolcano fűtőblokk a SuperVolcano fűtőpatronok és fúvókák használatához!

  • Nikkel bevont rézből
  • Nagy teljesítmény
  • Nagy sebességű nyomtatás
  • Magas hőmérséklet
  • 35.770 Ft

27% ÁFÁ-val Szállítási díjak

Még 1 darab raktáron

Kiszállítás december 10., péntek: Rendeljen hétfő 10:00 óráig.

Pontos szállítás karácsony előtt: Rendeljen legkésőbb dec. 19., V.23:59 óráig. Tudjon meg többet

Kívánságlistámhoz

Cikkszám: E3D-SUPER-BLOCK-CARTRIDGE-COP-KIT, Tartalom: 1 darab

EAN: 7086503979

  • Nikkel bevont rézből
  • Nagy teljesítmény
  • Nagy sebességű nyomtatás
  • Magas hőmérséklet

Termék információk és technikai adatok

Cikkszám: E3D-SUPER-BLOCK-CARTRIDGE-COP-KIT
Gyártói szám: SUPER-BLOCK-CARTRIDGE-COP-KIT
Márka (Gyártó): E3D
Tartalom: 1 darab
Terméktípus: Hot-Ends

Leírás

A SuperVolcano blokkot úgy tervezték, hogy megfeleljen a nagysebességű nyomtatási igényeknek. Az E3D V6 HotEnd térfogatáramának 11-szeresét biztosítja. A SuperVolcano az E3D ökoszisztéma teljes jogú tagja, és az E3D V6- vagy Kraken-Heatbreak, valamint az Lite6-ba integrált hűtőtest és Heatbreak felhasználása lehetséges.

Magas hőmérséklet

A SuperVolcano szabványosan nikkelezett réz blokkal kerül szállításra, így biztonságosan működtethető a megfelelő 80 W-os fűtőpatronnal. Ezeket a blokkokat magas hőmérsékleti teljesítmény elérésére tervezték. Speciális magas hőmérsékletű rézötvözetből készültek, amelynek lágyulási pontja jóval 500 °C felett van (összehasonlítva az alumínium blokokkal, amelyek 350 °C-nál elveszítik az integritást és jelentősen megnövelt hővezető képességgel bírnak. Ezek a rézblokkok ideálisak magas hőmérsékleten történő alkalmazáshoz, mindennapi Filamentek esetében, például PLA, ABS, egyebek.

Bevonat

A magas hőmérsékletellenállás mellett ezek a blokkok nikkel-alapú bevonattal ellátottak, amely jelentősen csökkenti a műanyag tapadást a blokkhoz - hogy a fúvóka tiszta és fényes maradjon. Különösen fontos azonban 300 °C feletti hőmérsékleten, ahol a szilikon zoknit nem lehet használni.

Üvegszálas cső

A SuperVolcano hőteljesítményének támogatása érdekében egy darab magas hőmérsékletű üvegszálas cső helyettesíti a normál zoknit. A cső szigeteli a blokkot és benne tartja a hőt. Ez a cső ellenáll a 260 °C-os folyamatos hőmérsékletnek és akár magasabbnak is.

Biztonság

A HotEnd-hez csak akkor lehet hozzáérni, ha a nyomtató ki van kapcsolva és a tápkábel ki van húzva. A SuperVolcano blokk hosszabb ideig marad meleg, mint a többi Hot-End, így a rendszernek hosszabb idő kell a lehűlésre. A SuperVolcano zokni üvegszálból készül, amely szilikongumival van bevonva. Viseljen védőruházatot.

E3D Online-Dokumentációk

E3D SuperVolcano Block & Sock Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Termékértékelések

Vásárlói vélemény magyar nyelven: E3D SuperVolcano Block & Sock

Tudta, hogy...?

A MakerBot Thingiverse az egyik legnagyobb 3D nyomtató közösség. Több, mint 1.000.000 Upload áll ingyenesen rendelkezésre.