AnkerMake M5

Erőteljes High-Speed nyomtató integrált AI-felismerő rendszerrel

293.108 Ft 346.104 Ft -15%

(27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 1 db

Kiszállítás május 31., szerda-ig, amennyiben kedd 10:00-ig rendel.

raktáron

Ingyenes kiszállítás: Magyarország
Szállítási és visszaküldési információk

Tulajdonságok és előnyök

 • Normál sebesség 250 mm/s
 • Gyors mód sebesség 500 mm/s
 • Részletpontosság 0,1 mm
 • Erős processzorok
 • Új fejlesztésű Ultra Direct Extruder
 • Mágneses PEI építőlap
 • Automata 7x7 szintezés
 • Színes LCD érintőképernyő
 • Hihetetlen tulajdonságok

Ehhez az árucikkhez illő termékeket keres?

Cikkszám: AN-V81112C1, Tartalom: 1 darab, EAN: 194644106935

Termék információk és technikai adatok

 • Cikkszám: AN-V81112C1
 • Gyártói szám: V81112C1
 • Márka (Gyártó): AnkerMake
 • Tartalom: 1 darab
 • Terméktípus: 3D nyomtató
 • Fúvóka forma: Egyebek
 • Felépítés: Összeépítendő
 • Nyomtató-Display: Touch - Display
 • Támogatott operációs rendszerek: Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +)
 • Extruder típusa: Direct Drive Extruder
 • Interfészek: WIFI - WLAN, USB-C
 • Támogatott formátumok (Slicer): STL, OBJ
 • Nyomtatótér [HxSZxM]: 235 x 235 x 250 mm
Leírás

Az AnkerMake M5 nyomtatójával megismerheti a 3D-nyomtatás sokszínű világát! Nagyobb sebesség és pontosság, elsőrangú minőség, valamint a beépített AI-felismerő rendszer csak néhány azok közül, amelyekkel leírható ez a hihetetlenül intelligens nyomtató!

Integrált alumíniumötvözet

Az M5 egyszerű, modern és egyben nagyon stabil dizájnnal és kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Az integrált szerkezet elegáns megjelenésű alumíniumötvözetből készült. A Z-tengely nagyobb keresztmetszetű, ami egyrészt növeli az alap súlyát, másrészt csökkenti a teljes 3D-nyomtató súlypontját. Az ilyen kialakítás nemcsak stabilitást biztosít nagy sebességnél, hanem csökkenti a telepítési hibákat és javítja a nyomtatási pontosságot.

Az egyszerű Z-tengelyes kialakítás elkerüli a kábel-rendetlenséget.

Nagy építési volumen

A 235 x 235 x 250 mm-es építési volumen lehetővé teszi a nagyméretű modellek nyomtatását.

A High-Speed nyomtató 80%-kal csökkenti a teljes nyomtatási időt

Az AnkerMake M5 250 mm/s nyomtatási sebességgel működik, ami 69%-kal csökkenti a nyomtatási időt más nyomtatókhoz képest. A nyomtató kiváló gyorsulást tesz lehetővé akár 2500 mm/s-ig.

A nyomtató a PowerBoost™ által optimalizálja az energiát az Y-tengelyen lévő erőátviteli rendszerrel, hihetetlen pontosságot biztosítva rendkívül nagy sebességnél. A PowerBoost™ 2.0 sebességfrissítésének köszönhetően a nyomtatási idő összesen 80%-kal csökkent – nagy sebességű módban a nyomtató hihetetlen 500 mm/s sebességgel és 5000 mm/s gyorsulással dolgozik!*

Az erős léptetőmotornak, a két szíjas meghajtó tengelynek és a stabilizált mozgási algoritmusnak köszönhetően a gyors nyomtatáshoz hozzájáruló további teljesítmények is garantáltak.

*További részleteket az AnkerMake M5 sebességfrissítéséről és egyéb frissítéseiről itt talál.

0,1 mm-es részletpontosság

Ha a minőségről van szó, az M5 nem köt kompromisszumot! Még ötszörös sebességnél is csodálatosan sima felületeket biztosít.

Új fejlesztésű Ultra Direct Extruder a hihetetlen precizitásért és részletességért

A High-Speed-nyomtatás érdekében az M5 extrudere többfokozatú hajtóművel van ellátva, és 9,37-es áttételt használ 0,8 Nm nyomaték mellett. Az extrudálás felgyorsul.

Az extruder fűtőblokkja is nagyobb. 60 watt teljesítményű fűtőblokkja nagyon gyorsan 200 °C-ra emeli a fúvóka hőmérsékletét – ez 1,5-szer gyorsabb, mint a hagyományos 3D-nyomtatóké! Ez biztosítja a Filament problémamentes betöltését nagy, 250 mm/s sebességnél.

Az új extruder-rendszer nagyobb légmennyiséggel is rendelkezik. Ennek az az oka, hogy az extruder kettős hűtőrendszere egy pár ventilátort használ, amelyek maximális sebességgel 1,3-szor több levegőt fújnak ki, mint más hagyományos nyomtatók. Ez a nyomtatott modell gyors hűtését biztosítja.

Erőteljes processzorok

Az M5 hihetetlenül erős – a nyomtató két heterogén 3 magos processzorral rendelkezik (1,2 GHz x2 + 240 MHz):

 • XBurst CPU az intelligens nyomtatáshoz
 • Marlin CPU rutin feldolgozáshoz

Emellett a képfelismerésre (VPU, ISPx2, CIM) is specializálódott.

Automata 7x7 szintezés

A virtuális magasságtérkép intelligens algoritmusok segítségével automatikusan kiszámításra kerül.

Karcálló mágneses PEI-építőlap

Az M5 építőlapja a PEI bevonatnak köszönhetően karcálló. A mágneses alapnak köszönhetően könnyedén eltávolíthatja az építőlapot, hogy lehűljön a nyomtatott modell. Ehhez a rugalmas építőlapot csak egy kicsit meg kell hajlítani. Miután eltávolította a modellt az építőlapról, könnyen visszahelyezheti a helyére.

4,3 hüvelykes színes érintőképernyő

A 4,3 hüvelykes színes érintőképernyő rendkívül egyszerűen használható. A felhasználóbarát LCD-érintőképernyő éjszakai üzemmódba is kapcsolható.

Hasznos eszközök a gondtalan nyomtatáshoz

►AI-kamerarendszer: Mielőtt elkezdené a nyomtatást, az AnkerMake Slicer elemzi a modell 3D-adatait. Az AI-érzékelő rendszer folyamatosan ellenőrzi a teljes nyomtatási folyamatot.

► Hibafelismerés: Ha hibákat észlel, hibaüzenetet kap.

► Helyreállítás áramszünet esetén: Áramkimaradás esetén a nyomtatási folyamat mentésre kerül, és a helyreállítás után folytatódik. Csak húzza ki, majd csatlakoztassa vissza a nyomtatót, és kész!

► Élő megfigyelés az AnkerMake alkalmazáson keresztül: Mindig és valós időben. Az adaptív fényérzékelő algoritmusnak köszönhetően sötétben is lehetséges.

► Osszon meg időzített videókat a közösségi médiában barátaival!

► Nyomtasson bárhonnan: Akár az AnkerMake alkalmazást használja okostelefonján vagy táblagépén, akár az AnkerMake Slicert a számítógépén – bárhol könnyedén beállíthatja vagy módosíthatja a paramétereket! Az egész a kedves Alexával is működik! ;)

► Nyomtatási állapotértesítés: Különféle módon kaphat információkat a nyomtatási állapotról: LED-jelzővel 10 méter távolságból, hangjelzéssel vagy alkalmazásértesítéssel. Nem is lehetne könnyebb!

Integrált HD Smart Cam

Az integrált kamera Full HD felbontású, 1080 pixeles. Valós idejű megfigyelést tesz lehetővé akár 720 pixeles felbontással és time-lapse videókat 1080 pixeles felbontással.

Könnyű beállítás

Nem kell mérnöknek vagy bűvésznek lenni az M5 összeszereléséhez. Mindössze 15 percre van szüksége, hogy kivegye a tartozékokat, rögzítse a csavarokat az alján és már kezdhet is.


Tipp: Tudta, hogy az AnkerMake M5 nyomtatójával még valami jót is tesz a környezetért? A nyomtatási sebesség csökkenésével az energiafogyasztás is csökken!

Termék videó:

AnkerMake M5 Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: AnkerMake M5

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Hasonló termékek: