A 3DJake üdvözli a Cults3D-t, mint hivatalos együttműködési partnert

A 3DJake üdvözli a Cults3D-t, mint hivatalos együttműködési partnert

Kiváló minőségű prémium 3D modellekhez

A 3D tervezői könyvtárak gyors lehetőséget biztosítanak a gyártóknak arra, hogy kinyomtassák azt, amire szívük vágyik, valamint a 3D-nyomtatás szerves részét képezik. Ezért a 3DJake örömmel üdvözli a Cults3D-t, mint hivatalos partnert a prémium 3D modellezéshez.

A Cults3D-t Hugo Fromont, Pierre Ayroles és Sunny Ripert francia trió, 2014-ben alapította meg azzal a céllal, hogy a 3D modellezéshez egy tervezői könyvtárat hozzon létre, ezáltal lehetővé tegye az alkotók számára, hogy a kemény munkájukkal pénzt keressenek.

Ma a Cults3D a prémium modellezés legnagyobb online tárháza, amely az összes 3D-nyomtató, CNC-gép és lézervágó tulajdonosnak szól. A piactér immár négymillió tagot számlál, és naponta több, mint 7000 új taggal bővül.

Online 3D modellek: Mi különbözteti meg a Cults3D-t más webhelyektől, mint például a Thingiverse vagy a MyMiniFactory?

Szinte minden más népszerű 3D modellező tárház egy 3D-nyomtatógyártó vagy cég tulajdonában van. Míg a MakerBot a Thingiverse tulajdona, addig a MyMiniFactory az iMakr-hoz, a Pinshape a Formlabs-hoz tartozik. A Cults3D platform külön egységként működik, és nem tartozik egyetlen céghez sem.

Mit kínál a Cults3D a 3D modelleken kívül?

A fájlok tárolása mellett a Cults3D például 3D-nyomtatási versenyeket is szervez, valamint számos új funkciót kínál, mint például a Design-on-Demand és a márkák fényképeinek megosztása.

Ha szeretne kiváló minőségű 3D modelleket találni, vagy akár saját terveit szeretné online értékesíteni, látogasson el a Cults3d.com oldalra.