BondTech DDX PH1 - Creality Ender / CR-10(S)

Direct Drive Extruder frissítés a Creality 3D-nyomtatókhoz

Ez a termék már nem található meg a gyártó kínálatában.
  • Nagy pontosság
  • Dual Drive Extruder
  • Nagyobb nyomtatóanyag választék
  • Kiváló minőség

Leírás

Bondtech DDX Creality 3D-nyomtató számára

A Creality 3D-nyomtatókhoz készített Bondtech DDX Direct Drive Extruder egy olyan Upgrade szett, amely az eredeti Bowden-t a közvetlen meghajtó-beállítás által helyettesít. Nagy teljesítményű extruder, két meghajtással, a BMG Bondtech Mini Geared alapján.

Több Hotend-del kompatibilis

Ezt a modellt úgy alkották meg, hogy kompatibilis legyen az egyes Creality modellek eredeti Hotend-jével. A Hotend Copperhead-re vagy Mosquito-ra frissíthető.

Szintérzékelő használata DDX esetén

A DDX-t úgy tervezték meg, hogy a szintérzékelőt azX-Carriage-hoz csatlakoztathassák. Azoknál a modelleknél, ahol nincs hely az ágyszonda, például BLTouch, X-Carriage-hoz történő rögzítéséhez, tartó nyomtatható és rögzíthető a DDX jobb oldalára.

Bondtech DDX Direct Drive Extruder

Ez a Bondtech Direct Drive Extruder egy erőteljes, nagyon megbízható 1,75-mm-Dual-Drive-Extrudera Creality 3D-nyomtatókhoz, amely a nagyon népszerű BMG-n alapszik. A Bondtech egyedi, kettős hajtású technológiája a BMG extruderben, egy valódi E3D V6 Hotend-del kombinálva, közvetlen hajtással és könnyű anyagbevezetéssel rendelkező extrudert kínál Önnek és nagyobb anyagválasztékot tesz lehetővé. A ház alkatrészei PA12-vel (poliamiddal) vannak nyomtatva a maximális szilárdság és pontosság érdekében.

Tegye még jobbá 3D-nyomtatóját

A Bondtech DDX Direct Drive Extruder a felhasználók számára több lehetőséget biztosít: különféle anyagok; nagyobb áramlású és / vagy szélesebb fúvókák; vékonyabb rétegek és magasabb nyomtatási minőség. A DDX a BMG Bondtech Mini Geared Extruder-en alapszik, egyedi kettős meghajtású technológiával. A DDX ház kialakítása hatékony Hotend-hűtést kínál. A 3:1 átviteli arány használatával nagy felbontású nyomatok készíthetők kis fúvókákkal vagy nagy áramlású nyomatok nagyobb fúvókákkal.

Könnyen beállítható

A beállítás megkönnyítése érdekében a szett csak 2 csavarral van rögzítve a Carriage-hoz.

Ender 5 Plus frissítés

Az Ender-5 Plus esetében a DDX ventilátor burkolata ütközik a jobb oldali sínnel, ha a készüléken nem változtat semmit. A probléma megoldásához a kövekezőt javasoljuk: Bond Tech SLS DDX tartó szett - Ender-5 Plus

Kiegészítők

Termékértékelések

5,0 az 5 csillagból
1 (100%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)

1 értékelés

Tudta, hogy...?

Az első ipari 3D nyomtatók a 80-as években jelentek meg, amikor az első CAD programok indultak.