BondTech DDX PH1 - Creality CR-10(S)Pro / Max

Direct Drive Extruder frissítés a Creality 3D-nyomtatókhoz

Ez a termék már nem található meg a gyártó kínálatában.
  • Nagy pontosság
  • Dual Drive Extruder
  • Nagyobb nyomtatóanyag választék
  • Kiváló minőség

Termék információk és technikai adatok

Terméktípusok: 3D nyomtató Upgrades, Extruder
3D nyomtatóhoz: Creality CR-10S Pro, Creality CR-10 Max, Creality CR-10S Pro V2
Filament átmérő: 1,75 mm

Leírás

Bondtech DDX Creality 3D-nyomtató számára

A Creality 3D-nyomtatókhoz készített Bondtech DDX Direct Drive Extruder egy olyan Upgrade szett, amely az eredeti Bowden-t a közvetlen meghajtó-beállítás által helyettesít. Nagy teljesítményű extruder, két meghajtással, a BMG Bondtech Mini Geared alapján.

Több Hotend-del kompatibilis

Ezt a modellt úgy alkották meg, hogy kompatibilis legyen az egyes Creality modellek eredeti Hotend-jével. A Hotend Copperhead-re vagy Mosquito-ra frissíthető.

Szintérzékelő használata DDX esetén

A DDX-t úgy tervezték meg, hogy a szintérzékelőt azX-Carriage-hoz csatlakoztathassák. Azoknál a modelleknél, ahol nincs hely az ágyszonda, például BLTouch, X-Carriage-hoz történő rögzítéséhez, tartó nyomtatható és rögzíthető a DDX jobb oldalára.

Bondtech DDX Direct Drive Extruder

Ez a Bondtech Direct Drive Extruder egy erőteljes, nagyon megbízható 1,75-mm-Dual-Drive-Extrudera Creality 3D-nyomtatókhoz, amely a nagyon népszerű BMG-n alapszik. A Bondtech egyedi, kettős hajtású technológiája a BMG extruderben, egy valódi E3D V6 Hotend-del kombinálva, közvetlen hajtással és könnyű anyagbevezetéssel rendelkező extrudert kínál Önnek és nagyobb anyagválasztékot tesz lehetővé. A ház alkatrészei PA12-vel (poliamiddal) vannak nyomtatva a maximális szilárdság és pontosság érdekében.

Tegye még jobbá 3D-nyomtatóját

A Bondtech DDX Direct Drive Extruder a felhasználók számára több lehetőséget biztosít: különféle anyagok; nagyobb áramlású és / vagy szélesebb fúvókák; vékonyabb rétegek és magasabb nyomtatási minőség. A DDX a BMG Bondtech Mini Geared Extruder-en alapszik, egyedi kettős meghajtású technológiával. A DDX ház kialakítása hatékony Hotend-hűtést kínál. A 3:1 átviteli arány használatával nagy felbontású nyomatok készíthetők kis fúvókákkal vagy nagy áramlású nyomatok nagyobb fúvókákkal.

Könnyen beállítható

A beállítás megkönnyítése érdekében a szett csak 2 csavarral van rögzítve a Carriage-hoz.

CR-10 Max Frissítés

A CR-10 Max esetében a Z-magasság az eredeti 470 helyett 430–455 mm. Ez annak köszönhető, hogy az Extruderen a Push-Fittings magasabb helyzetben van, ami arra kényszeríti a Bowdent, hogy a felső rúd alatt alacsonyabban hajoljon meg. Használja a Z (Magasság) paramétert a Slicer gépbeállításai alatt. Válasszon alacsonyabb értéket, és tesztelje.

Kiegészítők

Termékértékelések

4,6 az 5 csillagból
4 (80%)
0 (0%)
1 (20%)
0 (0%)
0 (0%)

5 értékelés
1 vásárlói vélemény magyar nyelven
3 vásárlói vélemény más nyelven

Tudta, hogy...?

2017. márciusában egy 3D nyomtatót helyeztek el az ISS űrállomáson.